Aanbevolen WordPress back-up plug-in

DIVIDEMEDIA   •   6 Februari, 2020

Het is verstandig om een back-up van uw site te maken. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met de site, kan de site vrijwel direct terug online worden geplaatst. Gelukkig kan dit heel gemakkelijk met UpdraftPlus WordPress-plug-in. In dit artikel leggen wij uit waarom.

De UpdraftPlus WordPress back-up plug-in is vrij eenvoudig in gebruik omdat u uw back-ups kunt automatiseren en naar meerdere locaties kunt verzenden. Een paar van de grotere diensten om uw back-ups naar te verzenden zijn: Dropbox, Google Drive, Amazon S3 of gewoon via FTP.

Indien u een back-up moet uploaden, kunt u dit eenvoudig doen met hun importfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat al uw bestanden worden geïmporteerd en worden terugzet op de juiste plek. Indien nodig zou de laatste back-up in een aantal minuten kunnen worden geupload en uw site is weer online.

Met inmiddels meer dan een miljoen actieve installaties is UpdraftPlus Backup de meest gebruikte back-up plug-in die beschikbaar is voor WordPress. Deze plug-in is krachtig en makkelijk in gebruik. Dat is fijn, want zo hoeft u geen web developer te zijn om dit te beheren.

U kunt de plugin hier downloaden.

Heeft u hulp nodig bij de installatie of bij het gebruik van deze plug-in?
Stuur ons dan een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Wilt u een nieuwe en professionele website laten maken?
Bij DIVIDEMEDIA helpen wij u graag. Interesse? Neem contact met ons op.