Nieuwe website

Altijd een goed idee.

Een website is een eerste indruk. Bij DIVIDEMEDIA begrijpen wij dat die eerste indruk perfect moet zijn. Daarom focussen wij ons niet alleen op het creëren van een website, maar vinden wij het ook belangrijk om aandacht te besteden aan een (nieuwe) huisstijl en logo. Wat de wensen ook zijn, wij zorgen voor een design dat past bij de klant, het bedrijf en de uitstaling. Om het plaatje zo kloppend mogelijk te krijgen, wordt er gestart met een kennismakingsgesprek. Hierdoor kunnen wij een beeld krijgen van uw wensen en ideeën.

De sites die DIVIDEMEDIA oplevert zijn altijd 100% responsive. Dit houdt in dat de site goed lees- en werkbaar is op mobiel, tablet en computer. Het voordeel hiervan is dat iedereen op elk apparaat bij uw website kan.

Daarnaast wordt er voor gezorgd dat de website Google vriendelijk is. Denk daarbij aan een korte laadtijd van de website, geoptimaliseerde afbeeldingen en een SSL certificaat. Dit laatste zorgt ervoor dat uw website als ‘veilig’ wordt gemarkeerd.

Ook kunnen we zorgen voor een ‘call-to-action’. Overgaan tot actie. We creëren bijvoorbeeld een klikbare button op uw website zodat bezoekers een product kunnen bestellen of een afspraak kunnen maken.

Wij willen graag met u uitzoeken wat het beste past bij u en uw website, om vervolgens met zorgvuldigheid en enthousiasme aan de slag te gaan met de opdracht.

Logo & Huisstijl

Bent u geïnteresseerd in een nieuw logo of een passende huisstijl? De creatieve vormgevers maken logo’s en designs die helemaal passen bij uw concept.

Een logo is een beeldmerk van uw bedrijf en zorgt daardoor voor zichtbaarheid en herkenning. Wij willen graag een uniek logo creëren die past bij het bedrijf. Hetzelfde geldt voor de huisstijl: het is de visuele identiteit van het bedrijf. We vinden het van belang dat hier eenheid in zit en dat u hier mee kunt variëren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld visitekaartjes, flyers en het gebruik van social media.

Social Media

Niet iedereen heeft evenveel zin, tijd of deskundigheid om social media bij te houden. Jammer, want social media kan een belangrijke rol spelen in de marketing van uw bedrijf. U zou er voor kunnen kiezen om uw zakelijke media uit te besteden. Bij DIVIDEMEDIA kunnen wij er voor zorgen dat u zichtbaar bent bij de passende doelgroepen door het inzetten van verschillende social media kanalen en social advertising. Denk daarbij aan Facebook, Twitter en Instagram. Nieuwsgierig geworden? Stuur gerust een bericht.

Zeer professionele website voor een correcte prijs, hartelijk dank!
Aymen Ibrahim, All Round Cooking Platform

Onze diensten

Alles op een rij.

Responsive

Goed vindbaar

Gebruiksvriendelijk

Herkenning

Zichtbaarheid

Passend

SEO

Strategie

Zakelijk

Waar kunnen wij u mee helpen?

Laten we van gedachten wisselen.

Contact ons